Tiistai-illan treenien teemana oli vauhti ja vetäjänä Nora. Paikan päällä olivat Saara & Viggo, Päivikki & Rocky, Päivi & Minni, Pia & Miisa sekä Anu & Minttu.
Rata jota käytin pohjana harjoituksiin oli Jenni Lehtisen ja Jan Egil Eiden seminaarista  18-19.12.2010. Vauhtia lähdettiin hakemaan soveltamalla tätä Jenni Lehtisen suunnittelemaa mammuttimaista agilityrataa (36 estettä), pilkkomalla se noin 10 esteen lyhyisiin pätkiin. Nämä pätkät päättyivät aina eri esteelle, ensimmäisellä kerralla kepeille, sitten puomille, joten palkka tuli koiralle yllättävässä kohtaa. Ja itse asiassa ratapätkät osoittautuivat sen verran haasteellisiksi, että emme kunnolla ehtineetkään mennä kuin pätkät 1-10 ja 10-19. Haasteellisinta kaikille näillä pätkillä taisi olla saada menemään esteet 7-10 sulavasti, kun monien koirat olivat karkaamassa kuutosputkelta joko puomille tai 15 putkeen. Kohtaan 7-10 nähtiin monia variaatioita. Esim. Päivikki & Rocky käyttivät poispäinkäännöstä 9-hypylle, kun taas Saara kierrätti Vigon vasemmalta puolelta takaa.

Lopuksi nämä vauhtitreenit taisivatkin muuttua rääkiksi, kun innokkaimmat/ yllytyshulluimmat (Saara, Päivikki ja Päivi) opettelivat pikakelauksella esteet 20-36, ja lähtivät yrittämään koko rataa. Nollia ei nähty, mutta urhoollisia yrityksiä kylläkin :)

-Nora