Paikalla treeneissä: Mappe & Nasu, Tommi & Sati, Johanna & Lordi, Anu & Minttu ja Päivi & Nelli.

Kouluttajana toimi Saara.

 

Motivoivissa ja leikkimielisissä vauhtitreeneissä haettiin vauhtia helpohkolta radalta, jossa oli kuitenkin haastavia teitä esim. puomille, jolloin ohjauksen tuli olla huolellista ja ennen kaikkea turvallista. 

Ensin suoritettiin rataantutustuminen vähän alle 5 min. ja ohjaajat tutustuivat rataan 1 (sans serif-numerot, esteet 1-12). Jokainen sai tämän jälkeen valita 2 vaikeaa kohtaa jossa 3-4 estettä. tämän jälkeen suoritettiin 1. rata kahteen kertaan ja vajaa viiden minuutin rataantutustumisen jälkeen myös rata 2 (serif-numerot 1-13) kahteen kertaan. Nollatilanteesta pidettiin kirjaa ja myös ajat kirjattiin ylös mielenkiinnon ja säkäryhmien sisäisen vertailun vuoksi,  jos puhtaita vertailuratoja olisi tullut ;)

Nollakuningas/-kuningatar kruunattiin nollien määrän mukaan ja koska Päivi ja Tommi tekivät kaksi nollaa kumpikin, käytiin finaali ilman rimoja vauhtitreenin hengessä ja tyylistä (hyvästä ja turvallisesta ohjauksesta), motivaatiosta (innokas koira, motivoiva ohjaaja), innosta ja vauhdista arvioitiin taputuksien voimakkuudella :) Arvoisa tuomaristo antoi hyvät suosionosoitukset molemmille kilpailijoille, mutta Tommin huollelliset ja korjatut tiet puomille yhdistettynä vauhdikkaaseen menoon veivät voiton hiuksen hienosti. Suklaapalkinto päädyttiin kuitenkin jakamaan molempien nollakoneiden (ja muun ryhmän ) kesken.

Lopuksi keskityimme ringissä antamaan kannustavaa ja rakentavaa palautetta toisten osasuorituksista ja myös koirakkojen kehityskaaria puitiin. Pakkasta oli -8 astetta.

-Saara