Perjantain ryhmällä oli 4.12. teemana rääkki. Kouluttajana toimi Kati ja rääkättävinä olivat Johanna & Lordi, Saara & Viggo, Päivi & Nelli, Anu & Tuittu (ja minivahvistus Luu), Tommi & Satiainen ja Mappe & Nasu.

Radalla (josta ei valitettavasti ole mitään oikeaa piirustusta) oli 26 estettä. Ensin tehtiin radan loppuosa esteeltä 11 eteenpäin, sitten otettiin mukaan myös alku. Jatkaa sai niin pitkään kuin virheittä pääsi. Rääkkiä oli siis virheestä ulos -mentaliteetti sekä kohtuullisen kinkkinen rata, jolla oli paljon takaakiertoja, jokunen välistäveto, muutama pitkä kuljetus ja kaikkea muuta mukavaa. Toistoja tuli myös aika paljon, sillä virheitä rapisi aika tiheään...

En tiedä, että tuliko radasta jo vähän liiankin kinkkinen, sillä koko kahden tunnin iltapuhteen aikana nähtiin vain kaksi puhdasta rataa, niistä molemmista vastasivat minikoirakot, eli ensin Päivi ja Nelli ja sitten seuraavalla kierroksella Anu ja Tuittu. Upeita pätkiä nähtiin muiltakin, hienoja käännöksiä, sylkkäreitä, kuljetuksia ja vientejä. Kaukana eivät muidenkaan nollat siis olleet.