Marraskuun ekoissa treeneissä teemana oli vauhti, ja tiistain porukan koutsaamista kokeili ekaa kertaa Nora. Treenaamassa olivat Päivikki & Rocky, Päivi & Minni, Anu & Minttu, Kati & Into, sekä Saara & saikulta palannut Viggo. 
Vauhtia lähdettiin hakemaan ensin koko kentän pituiselta lämmittelysuoralta, jossa viiden hypyn perässä oli mutkaputki. Ohjaajien tuli miettiä, miten heidän koiransa suoriutuisi suorasta vauhdikkaimmin: juoksemalla koiran kanssa, jättämällä palkan valmiiksi maaliin, vai jättämällä koiran lähtöön ja kävelemällä esteiden taakse? Kaikki saivat kokeilla muutaman kerran, ja huomattiin että mini-medi-koirat olivat pääosin nopeampia ohjaajan juostessa rinnalla, kun taas Intolle ei Katin sijainnilla ollut juuri merkitystä.
Itse rataharjoitus oli blogin ohjeiden mukaisesti niinsanottu "ylihelppo rata", rata kaarteli kentän laidasta laitaan eli oli pääosin juoksusuoraa. Muutama kohta siinä kuitenkin oli, missä pääsi tekemään eri vaihtoehtojakin. Koirat pääsivät oikein fiilistelemään ja painelemaan täysiä, ja ohjaajat puuskuttivat suoritustensa jälkeen, joten löytyihän sitä vauhtia!
Lopuksi innostuimme vielä harjoittelemaan persjättöjä erääseen kohtaan radalla ja kaikki saivat nekin sujumaan nätisti.