Ahkerin bloggaajamme Anu kun ei Nipsun lemmenlomien vuoksi osallistunut viikon treeneihin, niin päätin tarttua sitten "kynään" ja kirjata muutaman asian ylös. Keskiviikkona oli siis Samun treenit, ensin keskiviikon ryhmälle ja sitten tiistainryhmälle. Keskviikon porukasta mukana oli Pekka&Spot, Sarkku&Pimpo, Miia&Wäinö, Tommi&Satiainen, Kati&Into, minä&Isla ja Mappe&Raita.

Rata näytti kutakuinkin tältä:

Joulukalenterin 24 estettä (+Pekan laittama jokeri) tarjosi paikkoja leieröinnille, niisto-sokkareille ja peruspersjätöille. Erityisesti ne persjätöt oli Samun toiveena, että jokainen kokeilisi niitä. Ne oli tarkoitus ryysiä esteeltä 11 esteelle 14 eli A:n eteen ja taakse ja vielä ennen pituutta.

Alku 1-9 sujui kaikilta koirakoilta oikein hyvin (sen mitä kerkesin muiden suorituksia seurata), sen jälkeiset niisto-sokkarit ja persjättö x3 aiheutti enemmän tai vähemmän ongelmia. Vähemmän ongelmia kokivat Pekka&Spot, jotka suoriutuivat tästä varsin mallikkaasti. Sarkku teki Pimpon kanssa muistaakseni jonkun toisen ratkaisun tähän kyseiseen kohtaan, mutta varsin hyvältä sekin näytti. Katilla oli aluksi uskon puutetta perjättöjen suhteen, mutta hienosti nekin alkoi sujumaan. Kati taisi heittää Inton kepeille poispäinkäännökselle, jotka Into haki erinomaisesti. Nuorikot Isla ja Raita teetätti hartiavoimin töitä niisto-sokkareiden kanssa esteellä 10, sillä ne tuntui kersoille ihan yhdeltä vitsiltä. Kun se saatiin sujumaan yhen kerran kymmenestä, niin perjsätöt jatkossa ei tuottaneet suuresti ongelmaa.

Treeneissä nähtiin todella hienoja suorituksia, etenkin keppien sisäänmenot oli monelle makeita, vaikka todellisuudessa 1. hyppy oli pituuden jälkeen kovin houkuttelevasti tyrkyllä. Jotkut sinne roiskasivatkin vauhdin huumassaan. Rata oli kokonaisuudessaan todella kiva treenirata, välillä sai luukuttaa, mutta sitten taas otettiin haltuun ja yritettiin tehdä millin tarkkaa työtä. Paljon mehukkaita kohtia treenattavaksi. Kiitos Samu treeneistä!

Mitenkäs tiistain misut selviytyi?

Kyselee Laura