Tiistaina oli vuorossa tekniikkatreenit. Paikalla oli Pia&Miisa, Anu&Minttu, Johanna&Lordi, Saara&Viggo, Päivikki&Rocky ja Mappe&Raita. Koutsin turhan optimistisena tavoitteena oli käydä läpi neljä pientä radanpätkää, mutta lopulta ehdittiin kunnolla vain kaksi ja kolmannesta tehtiin pikaversio.

Ensimmäinen rata oli pätkä Leena Rantamäki-Lahtisen kisaradasta ja tässä oli ideana kokeilla kummalta puolelta hypyt 5-6-7 kannattaa ohjata. Sujuvia suorituksia nähtiin molemmilta puolilta kunhan vaan ohjaaja pysyi liikkeellä, eikä jäänyt turhia odottelemaan 5-hypyn kohdalle.

Toinen pätkä oli mukaelma Anne Saviojan kisaradasta, jossa kokeiltiin sujuvinta ohjausta hypyille 6-7-8. Tämä vaati hieman enemmän hinkkausta ja suurimmalle osalle koirista taisi olla sujuvinta, että ohjaaja tuli hyppyjen vasemmalle puolelle.

Lopuksi sinnikkäimmät sissit Viggo, Rocky ja Raita kokeili vielä mukailtua pätkää Risto Ojanperän kisaradasta. Tässä tuli todettua, että aika vaikeaa on saada hyppyjä 2-3-4 menemään nätisti, mutta väkisin vääntämällä kyllä onnistuttiin.

-Päivi