Keskiviikkona oli teemana tekniikka ja paikalla Pekka & Spot, Miia & Wäinö, Tommi & Satiainen, Saara & Isla, Mappe & Raita ja Tiina & Jolle.

Illan teemana oli ehkä lähinnä kepit ja kuuliaisuus, eli ansojen ohittaminen. Suunnitellusta neljästä pätkästä ehdittiin menemmän kaksi. Ensimmäisellä radalla suurimmat haasteet taisi tarjota neljällä rinnakkaisella hypyllä tehdyt päällejuoksut tai välistävedot, riippuen miltä puolelta ohjasi. Pari ensimmäistä meni yleensä hienosti, mutta sitten homma alkoi levitä. Jolle ja Raita taisivat selvittää nämä ilman suurempia ongelmia. Toinen hankala kohta oli kepeille meno jyrkästä umpikulmasta putken suun ohi. Tässä nähtiin hienoja suorituksia ainakin Satiaiselta, Spotilta ja Jollelta.

Toisen pätkän alun putkeen meno keppien editse aiheutti ehkä hiukan yllättäviäkin ongelmia ainakin Spotille ja Raidalle. Sen sijaan etukäteen vaikeana pitämäni tiukka käännös kepeiltä  jyrkästi takaisin päin ohi ansana olleen putken sujui kaikilta todella hienosti. Muutenkin toinen rata osoittautui ensimmäistä helpommaksi.

Kati