Muistihäiriöisen pitäis  aina päivittää blogi välittömästi koulutuksen jälkeen, jotta muistaisikin jotain... Mutta siis vedin ratatreenit, joissa keskityttiin pääosin hiomaan yhestä Jänesniemen radasta tehtyä muunnosta. Rataantutustuminen oli kisanomainen (hieman yliaikaa kun rata oli normaalia pidempi). Kaikki saivat mahdollisuuden yrittää kisanomaisesti tehdä ensimmäisellä kerralla nollaa. Ja nollistahan oli näissä keimeissä luvassa makea palkinto!

Rata osoittautui haastavaksi muutamana kuvion osalta ja suurinosa kosahti viimeistään esteellä numero 15. Mutta upeasti taistelivat Johanna ja pikkuinen Ilja radan läpi-ollen ainoita nollan tekijöitä ja ansaitsivat siis palkintonsa!:) Kaikki pääsivät eka yrityksen jälkeen sitten hiomaan kuvioita.

Lopuksi tehtiin toinen lyhyempi rata, jossa oli hieman vähemmän pyöritystä ja enemmän etenemistä. Sen oli tarkoitus olla helpompi, mutta yhtään palkinnon saanutta ei sen radan suorittaneista löytynyt. Ite siis herkuttelin illalla ;)

Mukana treeneissä olivat Kati ja Into, Laura ja Isla, Pekka ja Spot, Tiina ja Jolle sekä Johanna ja Ilja. Ja treenejä veti allekirjoittanut eli Miia.