Tiistain varsinainen ryhmä oli kaikonnut lähes olemattomiin mm. ohjaajien ja koirien sairastelujen vuoksi. Treenien varsinainen vetäjäkin vaihtui lennosta vain muutamia tunteja ennen treenejä. Saimme kuitenkin kasaan ryhmän Johanna & Ilja, Pekka & Spot ja minä eli Nora ryhdyin siis nimelliseksi koutsiksi.

Toin paikan päälle erään ratapiirustuksen, mutta vähäiseen työvoimaan vedoten emme ruvenneet rakentamaan tuota rataa vaan tyydyimme paikoillaan oleviin esteisiin. Niinpä treenien teemaksi tulikin blondien DIY (Do It Yourself) -radat: jokaisen piti keksiä yksi rata kentällä paikoillaan olevista esteistä.  

Ensimmäisen radan kehitti Pekka, ja tällä radalla sai harjoiteltua ohjauskuvioista ainakin jaakotusta ja persjättöä.  Toinen rata oli minun keksimäni, siinä vaikeimpina kohtina olivat puomin leijeröinti ja koiran saaminen irtoamaan pitkälle puomin pituiselle suoralle itse juosten puomin toista puolta. Sekä Ilja että Spot lähtivät hienosti suoralle muutaman palkkauksen jälkeen! :) Johannan radan haastavin kohta oli välistäveto -suora.

Lopuksi vierailevana tähtenä (brunettina..) treeneihimme saapui myös Laura Islan kanssa. Hekin ehtivät vielä kokeilla kaikkia ratoja.

Yhteenvetona totesimme, että treeneissä on mukavaa vaikka ne toteuttaisi joskus vähän rennommin ja spontaanimminkin :) Kiitos Johanna, Pekka ja Laura!

-Nora