Kesäkuu aloitettiin tulkitsemalla teema "tekniikka" varsin laaja-alaisesti. SM-kisoja silmällä pitäen halusin tuoda tehtävälistalle ajankohtaisia juttuja. Eli. Koska keskiviikon ryhmässä on 3/4 Tamskin maksi-joukkueesta, treenasimme joukkuekisailua, voittamisen tekniikkaa ja Huittisen tekniikkaa. Eli Anne Huittisen, joka sattuu tuomaroimaan maksien joukkuekisan Nastolassa. Lisäksi tuomaroi myös minien hyppyradan ja medien agiradan, joten myös Nipsulle ja Jollelle oli jotain annettavaa.

Paikalla oli siis Pekka & Spot, Kati & Into, Tommi & Satiainen (maksi-team) sekä Anu & Nipsu ja Tiina & Jolle (pienet-team).

Radat oli jokseenkin muunneltuja versioita näistä Annen radoista, jotka vaati kolme putkea, mutta meillähän oli käytössä vain kaksi.

Treeneissä tuo tsemppi ja kunnon kisafiilis pääsee aina välillä lipsumaan mielestä, joten rennon letkeästi kisasimme kolmen radan verran ja lopputulemana maksien joukkue vei voiton täpärästi. Tuloslaskenta ja tuomarointi oli aika löysin rantein suoritettu, joten kirjalliset valitukset voi toimittaa viikon kuluessa allekirjoittaneelle. Voittajat saivat palkinnoksi Sisua eli sitä mitä tulevat arvokisat vaativat. Sisu toimi ilmeisen hyvin jo seuraavana päivänä kun Takujen kisoissa maksikartturit veteli hirmuisen hienoja ratoja. Grattis!

Laura