Vauhdin hurmasta olivat nauttimassa Anu & Nipsu, Laura & Isla, Pekka & Spot, Mappe & Raita ja Tiina & Jolle. Ehdittiin tekemään kaksi teeman mukaista virtaavaa pätkää.

Ensimmäinen rata oli varsin helppo. Pituudelle mentiin vähän tiukassa kulmassa, siinä oli jonkin verran ongelmia. Rimoja putoili myös jonkin verran, ehkä juuri siitä vauhdista johtuen. Toinen rata oli sekin vauhdikas, mutta jonkin verran enemmän kääntämistä kuitenkin. Tässä olikin enemmän ongelmia, etenkin pituus-putki -kohdassa, jossa puomi oli houkuttelevasti myös tyrkyllä. Tosin ainoa, joka sinne puomille asti meni, oli Isla ja tämäkin tapahtui radan alussa, jossa puomi nyt ei pahasti ollut edes tyrkyllä :)

Molemmilla pätkillä oli haettu vauhti myös kontakteille (aa ja puomi), eli niitä mentiin pariin kertaan per rata ja kontaktilta pääsi myös vapauttamaan palkaksi putkeen. Liekö tämä edestakaisin kirmailu kuumentanut koiria, mutta luvattomia kontaktilta poistumisia nähtiin aika paljon ja niitä jouduttiin korjailemaan jonkin verran.