Tiistain sadetreenien teemana oli vauhti ja kovasti lintsanneena kouluttamisesta iski nakki kouluttaa tähän aiheeseen. Paikalla olivat Saara ja Viggo, Anu ja Minttu, Pia ja Miisa ja Päivikki ja Rocky.

Kun vettä tuli ihan kivasti ja maakin oli positiivisen märkä, tehtiin iloista ja reipasta ralliagia. Kentällä oli pienimuotoinen rata, jossa oli tolpan kiertoa, pari suoraa putkea, hyppysuora välistä vetoineen, pujottelua ja pujottelu hyppyesteiden lomasta ilman hyppäämistä. Yksinkertaiselta radalta otettiin samalla aikaa.

Alkuperäinen tarkoitus oli, että kaikensortin virheestä pitää juosta uudelleen alkuun, mutta homma kaatui ohjaajien puuskuttamiseen jo heti ekan puolen minuutin sisään. Rata oli koirille suht helppo, lähinnä kyse oli hallinnan ja vauhdin vuorottelusta, mikä ei sitten niin kovin helppo yhdistelmä ollutkaan (joitain pienoisia kirosanoihin viittaaviakin kuului). Lisäksi vauhdin hurma sai koirissa aikaan hurjan olotilan, että kahdella (!) koiralla tuli kakkahätä.

Rocky oli kuitenkin ylivoimaisista ylivoimaisin ja onnistui alkuperäisten tavoitteiden mukaisesti suorittamaan radan, muilla meni radan kiertämisessä useampi tovi. Hiki taisi tulla ohjaajilla, joten vauhtiteema vesisateessa oli suht onnistunut.