Treeneissä oli mukana Krista+Hippu, Petri+Andy, Päivi+Pimu ja Pekka+Spot. Outi oli vetovuorossa.  Radalla oli kaksi mukailtua osuutta, jotka oli Anne Huittisen vetämistä treeneistä. Nämä osuudet kellotettiin parilla eri tyylillä. Pätkät oli koottu yhdeksi radaksi, jossa oli yhteensä 20 estettä.

Ensimmäisellä pätkällä oli 7 estettä. Ohjauksina yritettiin sekä vasemmalta ja oikealta puolelta vientiä. Molemmilla tavoilla oli ohjaajalla kiire. Hipun paras aika oli 9:10, Andyn 9:40, Pimun 10:31 ja Spotin 8:41. Nopeimmaksi vaihtoehdoksi osoittautui esteiden vasemmalta puolelta ohjaus niin, että 5-esteelle tehtiin päällejuoksu ja ennen 6-estettä valssi tai persjättö. Valssin ja persjätön valinta riippui koirakosta. Myös 6-7 väliin osalla sopi valssi. Jos ohjasi esteiden oikealta puolelta, niin ennen 5-estettä tuli tehdä valssi tai persjättö tai 5-esteelle sopi myös viskikäännös.



Toisessa pätkässä oli viisi estettä. Tässä tarkoituksena oli testata poispäin käännön ja takaa kierron eroa. Kaikilla takaa kierto oli nopeampi, joka osalta johtui siitä, että poispäin kääntöä on treenattu vähemmän ja ajoituksissa olisi ollut parannettavaa. Hipulla ero oli 0,82 s, Andylla 0,35 s, Pimulla 0,32 ja Spotilla vain 0,10.

Viimeiseksi suoritettiin koko rata. Kaikilla meni todella hienosti varsinkin nuo kaksi pätkää, joita olimme treenanneet.