Tällä viikolla pienten vaihdosten jälkeen keskiviikon ryhmän teemana oli rata ja kouluttajana Kati. Treenaamassa olivat Outi & Olli, Lea & Ama, Anu & Nipsu ja Petri & Remu. Tehtiin 29 esteen rataa ihan perinteisenä ratatreeninä ilman sen kummempia kikkailuja.

Rata tuntui olevan aika haastava opittava ryhmälle ja tutustumiseen käytettiinkin aikaa runsaasti. Siitä huolimatta treenaamiseenkin jäi aikaa, ainakin kaikki tuntuivat olevan sitä mieltä, että saivat juosta ihan riittämiin.

Radan alussa oli pari aika tiukkaa välistävetoa. Ansana ollut putki vei mennessään ainakin Ollia ja Nipsua. Kun jarrutus vain tuli riittävän ajoissa, kääntyivät kaikki oikein hyvin. Vastakäännöksellä/jaakotuksellakin kohta onnistui, mutta lopulta ihan rehti välistäveto taisi osoittautua kaikkille parhaaksi ohjaukseksi. Muuten rata oli aika perussettiä. Itsenäisistä kontakteista (keinu ja aa) oli radalla apua ja monessa kohdassa selkeä rytmitys oli parempi kuin mikään monimutkainen ohjauskuvio. Näitä treenailtiinkin jonkin verran.

Mielestäni kaikki selvisivät tosi hienosti ja pääsääntöisesti pitkä rata muistettiinkin oikein hyvin.

Kati