Keskiviikon teemana oli rääkki ja paikalla olivat Outi ja Olli, Petri ja Remu, Laura ja Isla, Kati ja Into ja Pekka ja Spot. Treenin veti Krista. Rata on Maria Aaltosen ja Marko Mäkelän 3-luokan valmennuskurssin rata.

Ensin tutustuttiin rataan ja sen jälkeen testattiin ohjaajien reaktionopeutta tekemällä reaktiolähtöjä, ensin harjoiteltiin ja sitten oli vuorossa ohjaajien kilpailu. Miehet ja naiset kilpailivat eri sarjassa. Naisista reaktiolähdöt voitti Laura ja miehistä Petri. Ja parhaille oli tietenkin luvassa hyvät palkinnot ;) Lisäksi kisasta jaettiin pisteitä niin että voittajille 0 pistettä, toiselle 5, kolmannelle 10.

Seuraavaksi tehtiin 31 esteen rataa kisanomaisesti, hylyistä tuli 10 pistettä. Aikaa ei otettu. Kaikilla oli kaksi yritystä. Lopuksi laskettiin ohjaajien juoksukilpailun ja agilityradalla tulleet pisteet yhteen ja vähiten pisteitä saanut oli voittaja. Voittaja oli hienosti Petri ja Remu 5- pisteellä. Toiseksi tuli Pekka ja Spot pisteillä 25. Kolmas oli Kati ja Into pisteillä 40. Neljäs Outi ja Olli pisteillä 50 ja viides Laura ja Isla pisteillä 60. Kaikki tekivät loistosuorituksia noin pitkällä radalla. Lopuksi kaikki vielä treenasivat muutamia radan hankalia kohtia.