Keskiviikon 21.3.2012 vauhtitreeneissä olivat Outi & Olli, Laura & Isla, Pekka & Loru, Krista & Hippu ja Anu & Nipsu.

Radan nappasin Facebookin ihmeellisestä maailmasta wink. Se on Alen Marekovicin käsialaa ja hän oli otsikoinut sen "Run, Forrest, run!", josta päättelin sen olevan oiva pätkä vauhtiteeman treeneihin. No, kyllä se näyttikin paperilla ihan kivalta ja vauhdikkaalta.





Rata ei ihan yksi yhteen ollut piirustuksen kanssa johtuen lähinnä vähän pienemmästä käytettävissä olevasta tilasta. Muuri (36) jätettiin pois kokonaan ja loppua oikaisin sen verran, että hypyltä 31 mentiin suoraan hypyn 35 kautta maaliin esteelle 16, joka meillä oli se muuri.

Eniten ongelmia tuotti alussa esteen 15 ohitus. Monet nappasivat sen suoraan kolmoselta. Ainakin Nipsun ja Lorun kanssa vastakäännös/flip (vähän sellainen rajamuoto) auttoi hyvin asiaa ja koirat saatiin kääntymään hienosti. Myös putki (6)  imi koiria ohi edeltävän hypyn, mutta huolellisemmin rytmittämällä sekin sujui kaikilta. Myös pitkä väli 8-9 teki muutamalle sen, että koirat nappasivat siitä välistä aloitusesteen.

Kontakti-kepit -yhdistelmässä oli myös jonkin verran haasteita. Ensin koira piti saada aika itsenäisesti kontaktille ja siitä kepeille peittämättä itse aloituskulmaa. Hienosti tämäkin kaikilta kuitenin sujui.

Loppu olikin sitten hyvin pitkälti sitä luvattua juoksemista ja suurimmat haasteet taisivat olla ohjaajien jaksamisessa ja ehtimisessä.

Toinen treenikierros otettiin sitten vähän kuin 0 tai ulos teemalla. Tai riman pudotuksia sai katsoa halutessaan läpi sormien, mutta isomman virheen sattuessa sitten vaan alkuun ja uudestaan. Kaikki pääsivät radan ainakin jollain tapaa läpi ja hienoja, puhtaita nolliakin nähtiin monta. Nopeimman ajan taisivat tehdä Anu ja Nipsu, mutta muut huohottivat ihan niskaan ja esim. kontaktien ottaminen ja niillä odotuttaminen vaikuttivat aikoihin jonkin verran.

Sen verran tehokkaita oltiin, että lopuksi jäi vielä aikaakain vähän. Jostain syystä kukaan ei enää halunnut kuitenkaan mitään tehdä. Ratakin oli ihan nimensä veroinen ja näytti oikein hauskalta, ainakin sieltä reunalta katsottuna smiley.

Kati