Viikonloppu kului monelta valkkuryhmäläiseltä SDP-hallilla, jossa järjestettiin lauantaina Takkujen ja sunnuntaina TamSKin kisat kaikille luokille. Nollia ja palkintojakin saatiin kotiinviemisiksi!

Lauantain maksi-kolmosissa Pekka ja Spot voittivat A-kisan! Kati ja Into tekivät nollan molemmissa kisoissa sijoittuen A-kisassa kolmanneksi ja B-kisassa toiseksi. B-kisasta Into sai myös uupuneen hyppy-sertin, eli siitä tuli HYPPYVALIO!!! :)

Medi-kolmosissa Outi ja Olli ottivat B-kisasta ylivoimaisen 0-voiton!

Sunnuntaina jatkettiin oman seuran kisoissa vieläkin paremmin tuloksin. Mini-kolmosten A-kisassa Niina ja Inka tekivät nollan ja sijoittuivat toiseksi.

Medi-kolmosten A-kisan voittivat nollalla Päivikki ja Rocky! Myös Tiina ja Jolle tekivät nollan, sijoitus oli neljäs. B-kisassa Rocky jatkoi varmaan tulostahtia tehden nollan ja sijoittuen neljänneksi. Outi ja Olli tekivät myös nollan ja olivat toisia.

Maksi-kolmosissa Kati ja Into jatkoivat jäätävää tahtia ja tekivät viikonlopun toisen tuplanollan! Sijoitukset olivat eilisen kaltaiset, A-kisassa toinen ja B-kisassa kolmas.

Pikaisesti laskien valkkuryhmän viikonlopun saldo siis 11 nollaa, kolme voittoa, yksi serti ja yksi uusi valio! Ei huono! ;)

-Anu