Treeneissä olivat mukana Outi ja Olli, Krista ja Hippu, Laura ja Isla, Kati ja Into sekä Anu ja Luu. Vetäjänä oli Petri.
Harjoitus aloitettiin Agi.fi-lehdestä napatulla Steve Croxfordin taitoharjoitteella. Harjoituksessa oli tarkoitus mitata ohjaajan tilallista hahmottamista ja kykyä liikkua siten, ettei jää koiran eteen. Kehään asetetut 8 hyppyestettä kierrettiin ensin vain kääntämällä koiraa oikealle ja sen jälkeen vain vasemmalle. Nopeimman puhtaan radan tehneelle oli luvassa palkinnoksi suklaata. Tällä kertaa nopeimman ajan 14.00 s teki Kati ja Into.
Alkuhurvittelun jälkeen tehtiin Elina Jänesniemen russelileirille tekemää 24 esteen rataa. Nollaradan tehneille oli taas luvassa suklaata. Radalla mentiin neljä kertaa koko kentän pituudelta edestakaisin, joten ohjaajallekin oli luvassa reipasta liikuntaa. Radan keskivaiheilla oli etenkin maksikoirille haastava viiden hyppyesteen sarja. Lopulta kaikki selvisivät tästäkin kohdasta. Outi ja Olli tempaisivat lopuksi komean nollaradan. Krista ja Hippukin olivat tekemässä nollarataa, mutta Krista palautti hipun koulutusmielessä kontaktille. Päivän päätteeeksi kaikki palkittiin suklaapatukoilla, joko nollaradasta tai hiuksianostattavista pelastuksista.