Teoriassa kesäkauden ensimmäiset treenit meni kuitenkin vielä talvikauden merkeissä, koska treenasimme demarilla vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Paikalla oli vain Outi & Olli, Pekka & Spot sekä Lea & Ama, jotka nykyisin vahvistavat keskiviikon treeniporukkaa.

Teemana oli tekniikka, tarkemmin ottaen ohjaustyylin käsiala. Uusimman agi.fi-lehden innoittamana haastoin ryhmäläiset pohtimaan toisten ja oman käsialan eroja. Vasta hiljaittain olleessa Samun koulutuksessa kun kinasimme Pekan kanssa radan reunalla siitä, että voiko erääseen kohtaan tehdä persjättöä vai ei, niin kävi lopulta ilmi että minun käsialla se oli mahdollista ja ihan toimiva, mutta Pekan käsialalla ei ollut paras mahdollinen ratkaisu. Teknistä tasoa ja omaa tyyliäkin kun on moneen lähtöön ;)

Radan rakensimme lehdessä olleen Satu Hillin esimerkin mukaan ja ensimmäisenä tehtävänä oli tutustua rataan "toisen silmin". Onko radalla kohtia, jotka Outi ja Olli suorittaisivat tyypillisesti jollain tietyllä tavalla? Tai miten Spotin kanssa mennään mikäkin kohta? Millainen on Lean käsiala Aman kanssa? On ihan terveellistä välillä katsoa asioita oman mukavuusalueensa ulkopuolelta.



Lopuksi mentiin rataa oman käsialan mukaan. Haastavimmat kohdat etenkin makseille eli 8-9-10, joissa oli aikamoinen kiire ennättää kohdilleen. Myös kohtaa 3-8 kokeiltiin erilaisin vaihtoehdoin, joista jokainen lopulta löysi parhaansa kellotuksen jälkeen.
Outi ja Olli vastasivat radan nopeimmasta nollasta.

Laura