Herkistelemässä mukana olivat Pekka+Spot sekä Loru ja Lea+Ama. Outi koulutti ja treenasi myös samalla Ollilla vähäisen osan oton vuoksi. Tulijoita oli vähän, koska Tamsk järjesti samaan aikaan Eteläpuistossa virallisest kisat kolmosille.
Rata näytti tältä:


Tarkoitus oli treenata putki/puomi erottelua, tehdä suht helppoja tekniikka juttuja, juosta itse ja antaa koiran mennä täysillä. Pekan toivomuksesta lisättiin pöytä vielä rataan. Ensiksi rata mentiin numerolle 14 asti. Spot aloitti ja teki rataa todella mallikkaasti. Ainoastaan hypyllä 4 Pekka vähän kiiruhti ja siitä kielto. Toisella kierroksella se jo sujui. Aman kanssa treenattiin hetken alotuksesta putkeen menoa, kun Lea seisoi pidemmällä putken mutkassa niin koira syöksyi putkeen ja ohjaajalle jäi aikaa tehdä pers jättö. Loru oli aivan täpinöissää radalla. Haasteellisimmaksi kohdaksi tuli pujotteluun meno, kun reunalla ollut A-este oli kivempi. Ollin kanssa hinkattiin pujotteluun menoa ja 4-hyppyä.

Toisella kierroksella mentiin esteet 11-25. Nro 20 vaihdettiin okseriin. Radan vaikeimmaksi kohdaksi maksikoirille oli hyppy 17. Koirat olivat innoissaan ja helposti tiputtivat riman tai jopa menivät siivekettä päin. Muuten rata oli suht jouheva. Spot ainakin suoriutui erityisen hienosti. Ama alkoi osaamaan pöytääkin pienen harjoittelun jälkeen. Aman kanssa treenailtiin myös kääntöä hypyllä 18. Kun sieltä otti koiran vastaan poispäin käännön tyylisesti, mutta jatkoi ohjausta sitten 19 hypylle käännöstä tuli tiukka. Ollin kanssa treenasin okserilta kääntöä (20-21): kun tajusin rytmittää eli jarruttaa ennen estettä koira kummasti kääntyikin eikä meinannutkaan livetä putkeen.

Nämä olivat sitten viimeiset keskiviikon treenit ennen SM:iä, jossa valkkuryhmä edustaa tehokkaasti TAMSKia :)