Keskiviikkona aiheena oli rääkki ja vetäjänä toimi Petri. Treenailemassa olivat Anu ja Nipsu, Outi ja Olli, Kati ja Into, Lea ja Ama sekä Laura ja Isla.
Illan teemana oli rääkätä ohjaajan päätä 32 esteen hyppyradalla. Noin 8 minuutin rataantutustumisen jälkeen kokeiltiin, kuinka pitkälle päästään nollalla. Tarkoituksena oli sekoittaa ohjaajan päätä suht ahtailla hyppykuvioilla. Kaikki olivat kuitenkin oppineet radan hyvin, ja suurempia eksymisiä ei nähty. Kukaan ei tällä kertaa päässyt nollalla koko rataa, niinpä jokainen sai hioa kinkkisempiä kohtia n. 10 minuuttia. Erityisesti kepeille 15 vienti osoittautui hankalaksi. Koiran linja vei edellisiltä hypyiltä suoraan kolmosväliin.

Ekan kierroksen jälkeen tehtiin ilman koiria ketteryys- ja nopeusharjoitus ohjaajille. Rata oli T:n muotoinen, jossa juostiin neljän metrin välein olevien kosketusalustojen välillä etuperin, sivuttain ja takaperin. Hankalimmaksi etenemismuodoksi osoittautui sivuttainjuoksu, jossa ei saanut ottaa ristiaskeleita. Kaikki juoksivat kaksi kierrosta. Nopein suoritus nähtiin Lauralta, jonka aika oli molemmilla kerroilla 12 sekuntia. Kaikki muut paransivat toisella kierroksella ensimmäistä aikaansa sekunnilla.

Lopuksi kaikki kokeilivat vielä hypärillä nollarataa. Pisimmälle muistaakseni pääsivät Anu ja Nipsu.