Torstain treeniteemana oli rääkki. Rata on Procaniksen rata vähän muunneltuna. Treeneissä mukana Miia varakoira Wäinöllä, Päivi ja Pimu, Tiina ja Jolle sekä Minna ja Taika. Vetäjänä Krista.
 
Rata tehtiin kahdessa osassa; ensin esteet 1-15, virheestä joutui aloittamaan alusta sekä muut joutuivat tekemään lihaskuntoa; kyykkyhyppyjä, askelkyykkyä, x-hyppyjä, polvennostojuoksua. Ja lihaskuntoahan tehtiinkin ja hartaasti! Jokaisella oli 3 yritystä päästä rata läpi puhtaasti. Pisimmälle pääsivät Tiina ja Jolle sekä Miia ja Wäinö jotka molemmat pääsivät hienosti esteelle 14 asti. Tämän jälkeen radan sai suorittaa rauhassa loppuun asti ja treenailla hankalia kohtia. Keppejä nro 8 kaikki taisivat treenata muutaman kerran. Tiina ja Minna harjoittelivat muutamaan otteeseen esteitä 9-11, joissa koiran vauhti pysyi kovempana kun valssit muutettiin persjätöiksi ja/tai koira kierrätettiin nro.11  kauemman siivekkeen kautta.

Tämän jälkeen tehtiin esteet 15-30, ilman lihaskuntotreeniä ;) Sekä Wäinö että Pimu alkoivat hakemaan helposti keppejä muurin jälkeen, mutta hyvällä linjauksella ja ajoituksella molemmat löysivät lopulta puomin hyvin. Haasatavimmaksi varmaan osoittautui esteväli 23-25 etenkin, koska meidän radalla kuljetusväli oli vielä pidempi kuin kuvassa. Mutta yllättäen se sujui kaikilta paremmin kun odotin. Miia pystyi lähettämään Wäinön kaukaa hypylle 22, jolloin Miia ehti juosta putken jälkeen ohjaamaan selkeästi. Miia juoksi kahden putken välistä. Päivillä ja Pimulla tämä kohta onnistui loistavasti kun Päivi juoksi putken 23 toisella puolella leieröimällä muurin ja Pimu haki hienosti kepit itsenäisesti. Tiinan ja Minnan ohjaukset onnistuivat paremmin juoksemalla putkien välistä.