Torstaina 6.9. treenaamassa olivat Tiina&Jolle, Minna&Taika, Miia&Willa sekä vierailevana tähtenä Tanja-Maija&Luna. Teemana oli rääkki ja koska pimeä yllättää aina vaan aikaisemmin, oli pakko laatia sellaiset treenit, jotka saadaan hyvissä ajoin ennen yhdeksää tehtyä. Luvassa oli siis pieniä kisailuja, joissa voittajat palkittiin suklaalla.

Rata oli tällainen ja jokaisessa kisassa kisaajat sai itse päättää estejärjestyksen:


Ensin kisailtiin kolme kierrosta gamblers-tyyliin. Esteistä sai pisteitä (kontaktit/kepit 5p, putki 3p, hypyt 1p) ja eniten pisteitä kerännyt voitti. Jokaisen esteen sai mennä vain kaksi kertaa, samaa estettä ei saanut suorittaa kahta kertaa peräkkäin ja vain hyväksytysti suoritetut esteet laskettiin. Ensimmäisellä kierroksella aikaa esteiden suorittamiseen oli 20s, toisella kierroksella 40s ja sitten vielä rääkättiin ohjaajia 60s kierroksella.

Neljäs kisa oli sellainen, että jokainen sai suunnitella näille samoille esteille oman radan ja joka nopeiten suorittaa oman ratansa voittaa. Radan piti sisältää jokainen kentällä ollut este kerran, mutta vain kerran.

Sitten tuloksia:
Ensimmäisen kierroksen (20s) voitti Tanja-Maija&Luna
Toisen kierroksen (40s) voitti Tiina&Jolle
Kolmannen kierroksen (60s) voitti Tanja-Maija&Luna, jotka ainoina ehtivät mennä kaikki esteet kahteen kertaan ja vielä jäi sekunnin verran aikaa käyttämättä. Melko jäätävä suoritus!
Neljännen kisan voitto ratkaistiin saman radan laatineiden Minnan ja Tiinan kesken, joista Tiina&Jolle veti pidemmän korren noin sekunnin erolla.

Voitoitta jääneet Miia ja Minna saivat lohdutuspalkinnot, joten kenellekään ei jäänyt paha mieli. smiley

-Päivi