Treeneissä mukana olivat Tommi & Satiainen, Anu & Ella, Sanna & Jente, Petri & Remu ja Minna & Taika. Aiheena Rääkki ja rata oli Anne Huittisen käsialaa, 33 esteen pyöritysrata. Aluksi jokainen koirakko suoritti rataa haluamaan tavalla niin, että ekasta virheestä joutui takaisin alkuun ja kolmen virheen jälkeen vaihtui koirakko. Petri ja Remu selvittivät radan loppuun palkaten pari kertaa matkan varrella. Minna & Taika selvisivät parhaimmalla kierroksella estelle 25., Anu ja Ella esteelle 23, Tommi & Satiainen esteelle 18. ja Sanna & Jente esteelle 7.

Esteeseen 8. päättyi kolmen koirakon rata ainakin jollakin kierroksella. Hyppyesteelle 7 tultiin vauhdilla putkelta, hyppy takaakierrolla ja sen jälkeen kepeille esteelle 8. Keppikulma yhdistettynä vauhdikkaaseen lähestymiseen oli hankalampi kuin mitä sen oletti olevan.

Näiden kolmen kierroksen jälkeen käytiin rataa jokaisen parin kanssa läpi hioen haastavia kohtia ja kokeillen erilaisia ohjauskuvioita. Radalla pääsi toteuttamaan monenlaisia ohjauskuvioita. Mukana oli pimeitä putkikulmia, layerointia, haastavia hyppykulmia, tarkkaa ohjausta vaativaa pyöritystä, mutta myös kohtia, joissa pääsi tekemään vauhdikasta perusohjausta.

Niina