Paikalla olivat Minna ja Taika, Päivi ja Pimu sekä Tommi ja Satiainen. Treeniaikaa oli siis kaikille koirakoille reilusti. Ratatreenejä oli toivottu kesän kisakauden lähestyessä, joten nappasin radan, jota itse treenasin ProCaniksella pari viikkoa aiemmin. Radalla oli jyrkkiä kepeille vientejä, putkijarrutuksia ja paljon kohtia, jotka vaativat koiran napakkaa haltuunottoa. Juoksemaankin päästiin kivasti.

Rata yritettiin mennä ensin kerrasta kisanomaisesti läpi. Sitten hiottiin. Ja lopuksi vielä otettiin kisanomainen finaaliotto.

Siirtymä putkesta 14 ja putkeen 15 teetti työtä. Samoin putken 15 jälkeinen elämä, jotta koiran huomio saatiin pois hämyhypystä ja koira ohjattua takaakiertoon 16:lle. Ja jotta ohjaaja oli ajoissa siellä 16:n kohdalla... eikä jäänyt siihenkään seisomaan vaan jatkoi vauhdilla kohti 17:ää. 16-17 päällejuoksussa koirat tuppasivat lipsahtamaan ohjaajan selän taakse.

Kepeilleviennit onnistuivat kaikilta tosi hienosti. Päivi ohjasi 9-10-välin A:n vasemmalta puolelta, muut oikealta. Kummallakin versiolla saatiin onnistuneita suorituksia.

Vetovuorossa oli Anu.

IMG_7873-normal.jpg