Yleisön pyynnöstä keskiviikon ryhmä sai viilattavakseen välistävetoja. Ratana oli sopivasti juuri maanantaina Jari Suomalaisen aluevalmennusryhmässä tehty Niihaman kentälle mitoitettu rata. Radan alussa mentiin serpenttiinillä mutkaputkeen ja siitä tiukka käännös estesuoralle jonka lopussa takaakierto. Siitä kohti tyhjyyttä keinulle ja sitten vauhdikkaasti suoran putken kautta niihin välistävetoihin. Lopuksi vielä putken ja muutaman hypyn kautta kepeille.

Paikalla treeneissä oli Samu ja Taru, Laura ja Isla, Lea ja Ama sekä Anu ja Nipsu. Ainakin Samu ja Taru selvittivät radan jo ensiyrittämällä ja Anulla ja Nipsullakin taisi olla aika vahva esitys, vaikka Anulla tuli aika kiire kääntämään välistävedot takaakierto päällejuoksuiksi. Lea ja Ama vetivät alun hienosti puhtaasti keinulle saakka ja Lea taisi tehdä päivän hienoimmat välistävedot sekä Amalla että Nipsulla! Laura ja Isla joutuivat vähän vääntämään alun putkelta kääntymisen kanssa, mutta muutaman harjoituskerran jälkeen Laura ja Isala saatiin siinäkin kohdassa samalle radalle. Islan hyvä irtoaminen näkyikin sitten hyvin irtoamisessa välistävetoja edeltävälle hypylle suoran putken jälkeen, kun samainen kohta vaati hieman hinkkaamista Nipsulla ja Amalla.

Lopussa treenattavaa riitti niiden välistävetojen lisäksi vielä viennissä viimeiselle hypylle ja siitä kepeille, koska ohjausvaihtoehdoissa oli lähinnä runsauden pula. Ja loppujen lopuksi ne välistävedotkin saatiin kaikilla onnistumaan.

Koutsina treeneissä oli Liisa