Mukana Petri+Remu, Anu+Nipsu ja poikkeuksellisesti Soile+Spot ja Hanna+Taru. Koutsina Outi. Tehtiin rata, jossa oli pätkiä EO-kisojen medien radoilta.

130814_valkku_EO_rataa-normal.jpg

Numerot 2 ja 3 ovat väärin päin. Pussin tilalle laitettiin putki, koska SATOI. Nro 14 pituus korvattiin hypyllä ja pituus siirrettiin putken 16 tilalle.

Esteet 1-4 on finaaliradalta ja pätkä 4-6 yksilöagiradalta. Myös 8-15 on yksilöagiradalta, mutta suorasta ei saatu niin pitkää kentän loppumisen takia. Loppu mukailee myös hieman rataa.  1-4 yritettiin eri ohjauksia sekä puolia; esteelle 3 työntö, veto ja japanilainen saatiin kaikki onnistumaan. A-esteeltä vienti kepeille onnistui kaikilta. Nipsu oli ainoa joka kävi putkessa, mutta sekin johtui A-n pysäytyskontaktista, jolloin vauhti ei vienyt putken suun ohi. Este 7 tehtiin takaakierto/persjättö tai takaakierto/valssi tai pakkovalssi ohjauksilla. Väli 12-13 onnistui nro 11 hypyn kierrolla tai leijeröinnillä. Molemmissa piti hieman varmistaa putkelle ohjautumista, jolloin parempi vaihtoehto riippui koiran irtoavuudesta. Lopussa saikin sitten juosta jarruttaa ja taas juosta. Muurille lähetys ja jarrutus tuottivat pientä päänvaivaa, mutta onnistuessaan tulos oli loistava, esim Spotin kanssa. Päivän parhaat suoritukset teki Remu (parit nätit nollat). Hyvin kaikki koirat ja ihmiset jaksoivat kuurottaisesta rankkasateesta huolimatta.