Keskiviikon treeneihin olivat saapuneet Petri&Remu, Anu&Nipsu, Liisa&Sumu, Soile&Loru, Samu&Taru sekä Lea&Ama. Päästiin taas herkuttelemaan, kun Lea ja Ama tekivät taannoin nollan - jeij! Porkkanakakku oli suussa sulavaa!

1-WP_20130731_003-normal.jpg

Itse asiaan. Rata oli teema taasen ja ilahdutin ystäviäni Silvia Trkmanin treenipohjalla, johon oli yhdeksän erilaista rataversiota, mutta toin niistä vain kolme treenattavaksi. Olihan niissäkin jo hommaa. Tehtiin kaikki kolme nollatreeninä alle ja sen jälkeen hiottiin muutamia kohtia. Nollasuorituksiin ylsi ainakin Petri (pariinkin kertaan!), Samu ja Soile. Nollasta sai tikkaria. 

1-WP_20130731_002-normal.jpg

Eniten revanssihenkeä aiheutti alleviivatun radan kohta 8-12. Poispäinkääntö hypylle 11. oli haastava muutamalla, toisille taas suhteellisen ongelmaton. Suurin haaste oli hypyn jälkeinen kepeille vienti, jossa hallinnan ja koiran itsenäisen työskentelyn balanssia piti hakea. Toisilla ongelma oli saada koira vedettyä tarpeeksi "ylös", jottei kepeille syöksytty toiseen tai kolmanteen väliin, kun taas toisilla edessä oleva putki veti molemmista päistä(!). Vikalla kierroksella Anu ja Nipsu olivat ainoat, jotka onnistuivat kertalaakista ko. pätkällä.

Ilahduttavaa oli se, että ympyröidyn radan kohta 5-7 onnistui lähes tulkoon jokaiselta, vaikka rataantutustumisessa harkittiin monenlaisia vippaskonsteja. Näennäisesti kohta oli haastava, mutta kylmänviileällä ohjauksella ja turhaan hätiköimättä se onnistui varsin kauniistikin useilta. 

 

Kiitos ihanat treeniläiset. Hauskaa oli!

Laura