Ensimmäisellä treenikerralla pidettiin palaveri, mitä halutaan treenata. Kaikki eivät olleet päässeet yhteiseen pizzailtaan, joten halusimme pitää vielä oman session. Paikalle pääsi kaikki keskiviikon valkkulaiset sekä varakoirakot. Ensimmäinen tunti saatiin nopeasti vietettyä keskustellen. Tulimme siihen tulokseen, että nyt syksyn treenaamme rata-, tekniikka- ja vauhti/rytmitystreeniä vuorotellen.

Toinen tunti meni fysiikkatreeneissä, joiden vetäjänä toimi Outi ja mukana oli Liisa, Tuija, Tommi, Kaisa ja Tero. Aluksi lämmittelimme lihaskuntoharjoitteita tehden ja sitten teimme juoksukoordinaatioharjoitteita. Lopuksi otimme kisan, jossa porukka jaettiin pareihin ja toinen toimi koirana ja toinen ohjaajana ja sama toisin päin.

Eka rata näytti tältä:

2.10.2013_1-normal.jpg

ja toinen:

2.10.2013_2-normal.jpg

Tulokset:

Outi+Liisa tulos 0, aika 37:03 ja tulos 0, aika 45,72
Tuija+Tommi tulos 0, aika 43:50 ja tulos 5, aika 51:82
Kaisa+Tero tulos Hyl, aika 48:19 ja tulos Hyl, aika 49:01

Voittajaksi siis selviytyivät Outi+Liisa! (voi olla, että Outi vähän muisti rataa mennessään koirana, koska oli tehnyt radat....)

Koirana huomasi kuinka tarkkaan oikeasti pitää ohjata, että voi tietää mitä toinen haluaa. Ei se helppoa ole, ja vaatii myös kuntoa juosta samaa reittiä mitä koira menee. Me tosin ei käyty putkissa. Kepit kyllä pujoteltiin.