Pekka veti keskiviikon tekniikka treenit circuit training -tyylillä. Eli "kaikki" pääsi treenaamaan yhtäaikaa. Jaettiin siis porukka kahtia, joten ryhmät tekivät omia ratojaan saman aikaisesti. Keskelle kenttää jäi "hupi rinki", jolla sai treenailla omaan tahtiin kontakteja.

"Vasemmassa" päässä kentää harjoituksena oli suorittaa mustat numerot niin että käytettiin vain takaaleikkauksia tai pelkästään valsseja. Näin saatiin harjoiteltua samaa ohjausta toistettuna useamman kerran peräkkäin. Toistot tuottivat vaikeiksia viimeistään hypyillä 4-6. Punaisella on merkitty lisäharjoitus, jossa pyrittiin saamaan lyhyet kaarrokset etenkin hypyille 3 ja 5.

"Oikeassa päässä kenttää harjoiteltiin persjättöjä ja takanaleikkauksia. Rata mustat numerot (ei ympyröidyt): kokeiltiin ohjausvaihtoehdot hypylle 2. (sylkkäri, niisto, vekkaus) ja hypylle 6. (päällejuoksu, persjättö). Mustat ympyröidyt numerot: tehdä rata pelkillä persjätöillä ja sitten pelkillä viskileikkauksillä (takaaleikkauksilla). Punaisella on merkattu lisäharjoitus: Millä ohjauksella 6. hyppy jos ohjaaja on seinän puolella?

 

-Pekka