Tiistaina oli vuorossa rääkki-teeman treenit ja paikalla Päivikki+Rocky, Anu+Minttu ja Pia+Miisa. Tarkoituksena oli rääkätä ohjaajia henkisesti virheestä ulos -tyyppisesti, mutta treenit sai myös hieman dramaattisia käänteitä ja tuli sitten rääkättyä pikku-Miisaakin.  Olin valinnut MM-karsintatuomari David Powellilta kolme rataa, joita sai yrittää max 5 kertaa ja virheen sattuessa joutui siis lopettamaan radan siihen.

Aloitettiin helpolla, eli ykkösluokan radalla. Rocky tarvitsi nollaan vain yhden yrityksen, Miisalla meni vähän enemmän ja Mintulla oli sen verran ongelmia kepeillä, ettei se viisikään kertaa riittänyt.

Toinen rata oli hieman vaikeampi, eli kakkosluokan rata. Rocky pääsi taas kerralla läpi ja samoin Minttu. Miisa hyytyi jossain vaiheessa rataa ja pian koko koira menikin ihan veltoksi. Epäiltiin, että sitä on pistänyt ampiainen, joten Miisan treenit loppui siihen ja alettiin selvitellä avoinna olevaa eläinlääkäriasemaa.

Anu ja Pia lähti lääkitsemään Miisaa, joten viimeiselle kolmosluokan radalle starttasi vain Rocky. Eka yritys ei ihan natsannut, mutta toisella tuli nolla. Lopuksi vielä hinkattiin hieman puomilta pöydälle menoa.

-Päivi