Keskiviikon treeneihin osallistuivat Mappe ja Raita, Kati ja Into, Laura ja Isla, Miia ja Wäinö sekä tuuraajana Tiina ja Jolle. Rääkkitreenien vetäjänä oli Anu. Koutsi ei halunnut arvokisakaudella lannistaa ketään, joten rääkkiteemaa tulkittiin tällä kertaa positiivisen kautta. Nollia yritettiin kovasti tehdä.

Ratoja oli kaksi. Niillä ei ollut ihmeellisiä kikkailuja, vaan ihan klassisia kuvioita. Putki-kontaktierottelua, keppien avokulmaa, hyppyneliötä, pimeää putkikulmaa, takaakieroja. Haastavimpana osuutena molemmilla radoilla taisi olla vauhtisuora höystettynä pituudella ja vähän inhottavilla linjoilla. Aan ja puomin lisäksi radalle kannettiin pöytä. Kaikkea tätä tulee arvokisoissakin todennäköisesti vastaan, ja nollia pitäisi tehdä!

Molemmilla radoilla tehtiin kaksi kierrosta. Ensimmäinen kierros oli ns. harjoituskierros. Sillä sai treenata rataa niin paljon kuin tahtoi. Ehtona oli, että rata piti suorittaa aina kokonaisuudessaan, eikä kierrosten välissä saanut huilata ;) Eli jos halusi kokeilla vielä uuden kierroksen, esteeltä 20 tuli jatkaa samalla vauhdilla esteelle 1. Pöydällä sai sentään viiden sekunnin hengenvetotauon. Ja kummasti koiria alettiin seisottaa kontakteillakin vähän normaalia pidempään. Kolme kierrosta taisi olla pisin harjoituskierros, kun toiset selvisivät yhdellä. Mieleen jäi ainakin Miian ja Wäinön suoritus, kun tekivät hyvän nollaradan kolmannella kierroksella. Hyvin tsempattu, kun alla oli jo neljäkymmentä estettä kovassa helteessä! Nollia tai ainakin hyviä yrityksiä nähtiin kaikilta jo harjoituskierroksilla.

Toinen kierros tehtiin sitten periaatteella virheestä ulos, kun rata oli jo treenattukin. Useimmat taisivat tempaistakin nollan ainakin jommalla kummalla radoista.

Palkkioksi ripeästä ja reippaasta toiminnasta kaikille jäi loppuun vielä muutama minuutti vapaata treeniaikaa, jonka sai käyttää haluamiensa kohtien tai esteiden treenaamiseen. Nollista piti saada palkkioksi myös Nipsun tuplanollavoitosta tarjoamia keksejä, mutta ne jäivät keittiön pöydälle... Keksit tulevat siis jälkitoimituksena seuraavalle treenikerralle.