Keskiviikon tekniikkatreeneissä paikalla olivat Pekka ja Spot, Laura ja Isla, Anu ja Nipsua tuurannut Luu, Päivi ja Pimu, Outi ja Olli sekä Petri ja Remu.

Tekniikkateemasta huolimatta rakennettiin ihan kokonainen rata (26 estettä). Ensin tutustuttiin pikaisesti ja sitten käytiin läpi muutama kohta radasta niin, että pyrittiin keksimään siihen mahdollisimman monta erilaista ohjausvaihtoehtoa. Variaatioita saatiinkin varsin mukavasti.

Itse harjoituksessa mentiin ensin läpi nämä muutamat kohdat radasta niin, että jokainen teki kohdan ensin sillä omalla valinnallaan ja sitten jollain toisella tapaa, mielellään sellaisella, jota ei itse olisi missään tapauksessa valinnut ohjaukseksi. Tarkoitus oli siis poistua sieltä omalta mukavuusalueelta ja kokeilla vähän jotain uutta. Ohjausvalintojen ei tarvinnut olla ideaaleja, tärkeintä oli selviytyä. Ja hienosti kaikki selvisivätkin. Toki jokainen osasi pääsääntöisesti valita ne omalle koiralle parhaat vaihtoehdot, mutta monien kohdalla se aluksi vaikealta tuntunut vaihtoehtokin sujui hienosti, ellei jopa omaa suunnitelmaa paremmin.

Lopuksi sitten vielä kokeiltiin koko rataa, jossa oli nyt sitten mahdollisuus ottaa testatut ohjaukset käytäntöön. Hienoja ratoja nähtiinkin, mutta Petri ja Remu taisivat olla ainoat jotka tekivät radan ihan puhtaana nollana.

Kotimatka saatiinkin sitten ajella aikamoisessa lumipyryssä, toivottavasti kaikki selvisivät kunnialla kotiin!

-Kati-