Keskiviikona oli kennelyskä ja muut esteet verottaneet osallistujien määrää, joten paikalla olleilla Pekalla ja Kristalla oli ruhtinaallisesti treeniaikaa. Kristalla oli mukana Hipun lisäksi myös kakkosluokassa kisaava Muru. Vetäjänä toimi Petri.

Ratatreenin aiheena oli David Powellin 2011 MM-kisojen maxien finaalirata. Ensimmäinen haaste oli saada rata mahtumaan SDP:n pilttuuseen. Eihän se sinne ihan kokonaan mahtunut, joten esteet 10 ja 18 jouduttiin jättämään pois. 5-hyppy oli niin lähellä seinää, ettei siinä jäänyt kuin lähemmän siivekkeen kautta kierrättämisen mahdollisuus ja muutenkin vähän kavenneltiin rataa.

Ensin ohjaajat tekivät kevyen alkuverryttelyn ja sen jälkeen 5 minuutin rataantutustumisen. Rata suoritettiin ensin kisanomaisesti läpi. Nollaradasta oli luvassa mainetta, kunniaa ja suklaapatukoita palkinnoksi.  Ekalla kierroksella Krista ja Hippu selvisivät kahdella vitosen virheellä ja muille hyl.

Seuraavaksi harjoiteltiin radalta kunkin mielestä vaativampia kohtia pikku pätkissä. Spotille haastavin kohta oli keinun jälkeen, kun hyppy 16 imi vastustamattomasti.  Murun ja Hipun kanssa hiottiin eniten hyppyjä 7, 8 ja 9. Loppujen lopuksi parhaiten tuntui toimivan peruspyöritys ilman mitään erikoiskikkoja. Kepeille meno onnistui kaikilta ilman liukastumisia MM-finaalin tapaan. Sen jälkeen vielä grande finale uudestaan, eli koko rata kisanomaisesti. Nyt parhaasta tuloksesta vastasivat Pekka ja Spot yhdellä kiellolla.

Molemmat ohjaajat palkittiin kuitenkin hyvän asenteen vuoksi suklaapatukoilla.

Pienellä hiomisella valmennusryhmäläiset alkavat olla MM-kisakunnossa! ;)