Torstaina treenailtiin rataa, paikalla oli Tiina&Jolle, Minna&Taika ja Niina&Inka. Rata oli 37 estettä ja se tehtiin ensin kahdessa pätkässä. Lopuksi sai vielä koittaa mennä koko radan.

Ensimmäisessä pätkässä (esteet 1-21) ongelmia tuotti erityisesti 12-putkeen lähetys. Kaikkien kanssa jouduttiin tätä hieman hinkkaamaan ja vahvistamaan irtoamista. Toinen ongelmakohta, johon etsittiin vaihtoehtoista ohjaustapaa oli este 7. Tämä saatiin onnistumaan parhaiten joko niistolla tai pyörittämällä. Esteiden 16 ja 17 väliin pakotettin tekemään joko valssi tai persjättö ja sinne ehti ihan hyvin kunhan vain sai lähetettyä koiran tarpeeksi kaukaa kepeiltä 15-putkeen.

Toisessa pätkässä (20-37) ei ollut suurempia ongelmia kenelläkään. Ainoa kohta, jota jouduttiin vähän hinkkaamaan oli 28-muurin jälkeinen persjättö. Koira piti saada lähetettyä kaukaa 26-putkeen, jotta ohjaaja sai hyvän etumatkan. Sitten pieni törkkäisy 27-hypylle ja jalkaa toisen eteen, jotta ehti muurin jälkeen persjätölle. 24-hyppy piti myös muistaa ohjata, muuten koirat tuli siitä helposti ohi.

Lopuksi vielä koko rata ja Tiina&Jolle sai hienosti tehtyä nollan.

-Päivi