Torstain teemana oli motivaatio ja vauhti. Treeneissä mukana Niina ja Inka, Tiina ja Jolle sekä Miia ja Willa. Vetäjänä Krista.
Rata oli suurinpiirtein kuvan kaltainen :) A:n tilalla oli puomi ja koska sen myötä mittasuhteet muuttuivat, otettiin yksi lisähyppy käyttöön ja menokulma puomille myös vaikeutui huomattavasti.



Ensin tehtiin koko rata niin, että koiraa palkattiin useaan kertaan radan varrella ja yritettiin näin lisätä motivaatiota, vaikjka sitä näytti näillä koirilla riittävän muutenkin :) Sen jälkeen treenattiin muutamia kohtia ja pienempiä pätkiä. Ainakin esteellä 5 kaikki kokeilivat sekä pakkovalssia ja saksalaista. Saksalainen taisi loppujen lopuksi sopia kaikille paremmin. Hyppyjä 11-15 kaikki treenasivat muutamaan otteeseen ja puomille viennissä kaikki kokeilivat sekä poispäinkäännöstä ja valssia. Kuljetus esteeltä 11 esteelle 12 toi kaikille sopivasti haasteita. Lopuksi tehtiin vielä koko rata kahteen kertaan. Ensin palkattiin taas radan aikana muutamia kertoja ja sitten 0-rata. Tiina ja Jolle olivat muistaakseni ainoat nollan tekijät. Miia ja Niina taisivat jäädä kertaamaan vielä puomia.

-Krista