Paikkalla mukana Esa+Krum, Laura+Isla, Liisa+Sumu, Soile+Loru sekä Anu Luun kanssa. Alla kuva, suoran putken vierestä kentän puolelta puuttuu pussi, joka antoi vielä lisähaasteen putken jälkeisten hypyn/putken valintaan. Tunnilla tehtiin 3 vauhti pätkää, jossa kuitenkin piti hallita koiraa.
 Eka pätkä oli medien SM yksilöradalta. Kuvassa hyppyjen ja renkaan kautta putkeen ja siitä aidalle ja loppu suora maaliin. Oletuksena oli, että putkesta putkeen mentäisiin, mutta koirakot olivat niin taitavia, että oikeastaan vain hinkkattiin alkuosuuden oikeaa sijoittumista ja valssaamista.
Toka pätkä oli osaksi norjalaistuomarin käsialaa. Alku vauhdin jäkeen pituudelta kaarrettiin pujoteluun. Alkuvauhti putku-putki olikin sitten näin itseasiassa vaikeampi ja usein meinasi tulla kiire saattamaan radan 3:lle putkelle. Sitten tulikin kiire pujottelulle. Muun muassa Isla veti ensimmäisellä kerralla tämän pätkän hirvittävällä vauhdilla ja pujottelukin meni nappiin. Loppu suorakin ilmeni haastelliseksi, kun koira piti saada vedettyä vielä suoran putken jälkeen hypyn kiertoon. Pers jättöä kukaan ei ehtinyt tekemään.
Kolmas pätkä oli kehitelty radalla olevista esteistä. Aikaa jäi hieman liian vähän sen hiomiseen.  Muutamien koirakoiden tulisi kuitenkin treenata putkella kääntymistä: tästä esimerkkinä radassa ollut kohta, jossa kentän keskeltä olevalta putkelta kentän oikealta laidalta tultaessa pitäisi kääntyä renkaan oikealla puolella olevalle hypylle. Etenkin kun putkesta oltiin menty pituudelle jo pariinkin otteeseen, käännöksestä ei millään tahtonut tulla pientä.

-Outi