Treeneissä mukana olivat Lea ja Ama, Laura ja Isla, Liisa ja Sumu sekä Anu ja Nipsu.

Ratana oli Jaakko Suoknuutin 30 esteen rata, joka sisälsi mm. haastavia keppikulmia, esteen ohivientiä ja vaati myös nopeita jalkoja. A:n alla oleva putki korvattiin pussilla. Ratapiirrustuksessa näkyvä keinu ja numeroton hyppy ei kuulunut rataan. 

Rataantutustumisessa arveltiin rataa lähes mahdottomaksi selvittää puhtaasti ja turkulainen radan laatija sai kuulla kunniansa. Aluksi kaikilla oli 10 min. aikaa harjoitella haluamiaan kohtia ja sen jälkeen tehtiin koko rata, sillä periaatteella, että periksi ei anneta ja virheitä ei jäädä korjailemaan. Tästä syystä treenistä taisi tulla samalla myös rääkkitreeni:)

Kepeille lähetykset onnistui yllättävän hyvin. Ehkä haastavin kohta radalla oli keppien ohi vienti hypylle 20. Useampikin ajatteli ehtivänsä persjättöön. Tiukka haltuunotto heti pussin jälkeen ja takana leikkaus osoittautui kuitenkin toimivammaksi ohjaukseksi. Myos hypyn 24 ojaukseen ehtimiseen tuli kiire, varsinkin jos ajatteli ohjata kepit 23 keppien oikealta puolelta.

Rata osoittautui lopulta kuitenkin täysin mentäväksi ja Anu ja Nipsu tekivätkin jotain ihan pientä häiriötä vaille nollan.

Suoknuutin%20treeni-normal.jpg