Treeneissä paikalla allekirjoittaneen lisäksi Anu&Nipsu, Einari&Halla, Reetta&Taika, Ilona&Kiri ja Tommi&Böödi.

Ratapohjana toimi tällä kertaa Silvia Trkmanin tekemä piirros, jota hän oli käyttänyt 2009 pitäessään koulutusta Kirkkonummella. Samasta ratapohjasta oli montakin eri ratavaihtoehtoa, joista ehdimme tehdä kaksi erilaista. Ratapiirroksia en saa tähän liitettyä, mutta radat löytyvät seuraavan linkin takaa: http://www.agitokodogs.fi/yhdistys/Remmi_2_09.pdf (sivu 40, 1.rata ja sivu 41, 1.rata).   Pääasiallisena ideana radoissa oli saada rytmitys oikea-aikaiseksi ja koira hyppäämään hypyt oikeassa linjassa/suunnassa, jotta seuraavat esteet olisivat suoritettavissa. Paperilla "ei niin erityisen vaikealta" näyttäneet kohdat saattoivatkin yllättäen olla itse radalla hankalia ja lähes joka parilla tulikin yllätyksenä joitakin ansa esteitä, joita ei ehkä ollut rataantutustuessa vielä huomioinut.

Ensimmäisellä radalla eniten päänvaivaa tuotti viisi ensimmäistä hyppyä. Hyppy 4 meinasi väkisin valua pitkäksi ja osalle hyppy 3 oli vaikeasti löydettävissä, kun koira ei jarruttanut yhtään hypylle 2.

Toisella radalla taas yllättävän vaikea oli keinulle meno keppien ja A:n välistä. Lisäksi puomin jälkeinen takaakierto hyppy ja sitä seuranneet hyppy ja putki tuottivat pieniä ehtimisvaikeuksia osalle koirakoista.

Kaiken kaikkiaan radat sujuivat kuitenkin hyvin ja kaikki pääsivät suorittamaan radat hyvin alusta loppuun. Ja kun treenien aikana sai vielä nauttia "karkkiöverit" Ilonan ja Kirin ensimmäisen AGI-sertin kunniaksi, niin iltahan oli mitä parhain. ;-)

-Paula